Headerbild

Kategorier

Folkracepremiär lördagen den 18/5 2019

2019-05-21 i Allmänt

Det var fullt ös på Trollåsen i helgen. Det blev rekord i antal förare som ville åka och vi hade många glada och förväntansfulla besökare. Allt flöt på, visst var det stressigt, men med hjälp av alla underbara funktionärer klarade vi det!

Så kom äntligen dagen då det var dags för lite spänning och dramatik ute på Trollåsen. Det var årets första Vingåkers-tävling och även deltävling nr 3 i Mlimitscup. Förarna hade fixat och snyggat till sina bilar och tagit sig till Trollåsen för att få till en härligt fight. 

Allt flöt på som det skulle. Det var lite rullningar och bärgningar som det brukar kunna bli, så våra duktiga bärgare hade fullt upp. 

 Bärgning

Det var en riktigt fartfylld, spännande och dammig dag, med många superduktiga folkraceförare som verkligen visade framfötterna.

Dramatik på hög nivå 

Full fart i hårnålen

Vi gratulerar följande hemmaförare:

  • Jonathan Sjöstedt, 2:a i juniorernas B-final 
  • Isabell Söderlund, 2:a i Damklassens A-final
  • Jenny Lindell som kom 5:a i Damklassens A-final 
  • Thomas Lindell, veteran, som först vann B-finalen och sedan kom 5:a i A-finalen

Vi från SMK Vingåker vill tacka er alla för att ni hjälpt till att göra den dag så lyckad. Det gäller alla förare, besökare, tävlingskommitté och funktionärer. Vi riktar ett speciellt tack till alla er funktionärer som gjorde ett storartat jobb. Ni jobbade så svetten lackade, men hela tiden med ett stort leende på läpparna och glatt humör.

Vilket team vi har!! Vi är så tacksamma!! 

Fotograf: Rasmus Eriksson