Headerbild

Kategorier

Folkracetävling fredagen den 26 juli 2019

2019-07-28 i Allmänt

Fredagen den 26/7 var det åter dags för en kvällstävling i folkrace, Kvällstrollet. Efter gallring så hamnade vi på en skara på 74 fartglada folkraceförare som ville pröva lyckan på Trollåsen. Det var många besökare som trotsade värmen för att kunna följa dessa spännande heat. I strålande sol och otrolig värme kördes heat efter heat. Dammet yrde och folkraceförarna svettades i sina varma overaller, men alla var lika glada för det. Hemmaåkaren Isabell Söderlund rattade sin Saab med stor precision och med gasen i botten. Resultatet blev etta, etta och etta. Detta resultat gjorde att hon gick vidare till A-final och knep förstaplatsen även där. Grattis Isabell, mycket bra kört!

Vill även passa på att gratulera Casper Granfors från Eskilstuna MK som knep förstaplatsen i juniorklassen och Terje Pedersson från Kolsva MK som vann seniorklassen. Grattis till Casper och Terje, mycket bra kört!

Tack till alla som var med denna dag, och vi skickar ett stort tack till alla vår fantastiska funktionärer som ställer upp och arbetar, utan er skulle vi inte fixa detta!! Ni är guld värda!

Nästa tävling är lördagen den 7 september. Varmt välkomna!

Fotograf: Rasmus Eriksson