Headerbild

Tack till folkracefunktionärer samt sponsorer

2023-09-13 i Allmänt

Det krävs oerhört mycket jobb inför, under och efter en folkracetävling. Vi har ett gäng med medlemmar som drar ett stort lass. Vi har även 80 underbara funktionärer som hjälper oss på tävlingsdagen. De ställer upp i vått och torrt och alltid med ett leende på läpparna. De är guld värda och utan dem skulle vi inte klara av att ha våra tävlingar.

För att tacka för våra funktionärers och sponsorers hjälp så brukar vi försöka ha någon slags aktivitet emellanåt. I år startade vi på gokartbanan i Valla och körde ett flertal svettiga och spännande heat. Därefter åt vi en lunch. På eftermiddagen fortsatte vi aktiviteterna ute på Trollåsen. Det blev femkamp med tipspromenad och diverse roliga lekar, mat, prat och glada skratt.

Tack till Filip och DAAL Bil för de otroligt fina priserna samt till Cityhallen för sponsringen!

Kan vara en bild av 7 personerKan vara en bild av 3 personerKan vara en bild av 14 personer, scooter och motorcykelKan vara en bild av 3 personer och gräsKan vara en bild av 3 personer och textKan vara en bild av 9 personerKan vara en bild av 6 personer och personer håller på med skeetskytteKan vara en bild av 6 personer och gräsKan vara en bild av 5 personer, hjärta och text